Zdravím, pod volantem mi v řízení něco hrká (při přejezdu nerovnosti, nebo i když stojím a zahejbu volantem) nemá někdo zkušenosti s touto závadou? první náznaky jsem slyšel kolem 80 tis km - Nejdřív jsem myslel že to jsou čepy, byli ale pevné. Byl jsem na Stk a čepy jsou Ok, myslel jsem že je to tyčka řízení, ale nakonec to vypadá že je něco v tyčce pod volantem?
děkuji.
Maro
Auris 07 2d4d, 150tis
AURIS hrkání pod volantem
AURIS hrkání pod volantem
Zdravím,
ak ste chybu ešte neodstránili, tak Vám píšem moje skúsenosti s rovnakou chybou.
Tzv. garážoví odborníci sa snažili chybu odstrániť a nakoniec mi pomohli v servise Toyota.
Okolo tyče riadenia na podlahe je umelohmotný kryt. Po jeho demontovaní sa objaví kĺb, ktorý je možné dotiahnúť, ale pomohlo to iba na chvíľu a nakoniec tyč riadenia vymenili. Celá operácia s materiálom a robotou stála 300 Eur, čo nie je málo. Hlavne keď uvážim, že na aute je najazdených iba 110.000 km. Žeby to bolo nekvalitnými cestami?
Auris 2007, 1.4 D4D
ak ste chybu ešte neodstránili, tak Vám píšem moje skúsenosti s rovnakou chybou.
Tzv. garážoví odborníci sa snažili chybu odstrániť a nakoniec mi pomohli v servise Toyota.
Okolo tyče riadenia na podlahe je umelohmotný kryt. Po jeho demontovaní sa objaví kĺb, ktorý je možné dotiahnúť, ale pomohlo to iba na chvíľu a nakoniec tyč riadenia vymenili. Celá operácia s materiálom a robotou stála 300 Eur, čo nie je málo. Hlavne keď uvážim, že na aute je najazdených iba 110.000 km. Žeby to bolo nekvalitnými cestami?
Auris 2007, 1.4 D4D
Re: AURIS hrkání pod volantem
Mne tiež hrkalo, dotiahol som klb a prestalo. Skoro rok bez problemov.